Kaos GL, Haziran’da ne yaptı?

kaos-gl-haziran-da-ne-yapti

Kaos GL Derneği yaptığı çalışmalar hakkında üye, gönüllü ve takipçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırladığı “Aylık Faaliyet Raporu” yayınlarına devam ediyor. Derneğin Haziran 2021 faaliyet raporu dijital ortamda yayınlandı.

Rapora ulaşmak için tıklayın!

kaos-gl-haziran-da-ne-yapti

Rapordan öne çıkan bazı başlıklar şöyle:

• 65 etkinlik, 17 koordinasyon faaliyeti düzenledik.  Etkinlikler ile 3 binin üzerinde kişiye ulaştık.
  • 57 kez alanda çalışanlara uzman desteği sağladık. 5 projeye akademik danışmanlık verdik. 1 bilgi notu yayınladık.
  • kaosgl.org’da 341 içerik yayınladık. Çalışmalarımız, haber ve yayınlarımız 85 kere medyada haber oldu.
  • Ay boyunca Twitter'da 5,3 milyon görüntülenmeye ulaştık. Dört bir yandaki Onur Haftası ve Yürüyüşü etkinliklerini takip ettik, haberleştirdik. Onur Ayı'nı çizimlerle de kutladık.
  • Kaos GL Mülteci Hakları Programı, Haziran ayında toplam 167 kez mülteci LGBTİ+lara danışmanlık verdi.