Kaos GL’den Nisan 2021 faaliyet raporu

kaos-gl-den-nisan-2021-faaliyet-raporu

Kaos GL Derneği yaptığı çalışmalar hakkında üye, gönüllü ve takipçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırladığı “Aylık Faaliyet Raporu” yayınlarına devam ediyor. Derneğin Nisan 2021 faaliyet raporu dijital ortamda yayınlandı.

Rapora ulaşmak için tıklayın!

Rapordan öne çıkan başlıklar şöyle:

*30 etkinlik, 42 koordinasyon faaliyeti düzenledik. Etkinlikler ile 1800’ün üzerine kişiye ulaştık.

*47 kez alanda çalışanlara uzman desteği sağladık. 7 projeye akademik danışmanlık verdik. 29 LGBTİ+ mülteciye 208 kez hukuki ve psikososyal danışmanlık verdik.

*kaosgl.org’da 225 içerik yayınladık. 4 podcast ile dinleyicilerimize ulaştık. *Çalışmalarımız, haber ve yayınlarımız 56 kere medyada haber oldu.

*Sivil toplum kuruluşlarına ve meslek uzmanlarına 400'ün üzerinde yayın ve araştırma raporu dağıttık. 7 bilgi notu yayımladık.

*Kaos GL olarak, 26 Nisan Uluslararası Lezbiyen Görünürlük Günü’nde yaptığımız Twitter kampanyamız 1.8 milyon kez görüntülendi. Ay boyunca Twitter'da 4,5 milyondan fazla görüntülenmeye ulaştık.

kaos-gl-den-nisan-2021-faaliyet-raporu