Yayınlar > Kitap > Orada Kimse Var mı?

Orada Kimse Var mı?

AdıOrada Kimse Var mı?
TürüKitap
Yayım Tarihi10 Aralık 2010
YazarKaos GL
Sayfa Sayısı123

Erkekliği Gölgesinde; Heinrich Böll Vakfı’nın destekleriyle Hevjin LGBT Oluşumu ve Kaos GL Derneği olarak Ankara ve Diyarbakır’da bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Panel, söyleşi ve atölyelerden oluşan bu etkinlik dizisini daha geniş kitlelerle paylaşmak için sunumları "Erkekliğin Gölgesinde" kitabı ile yayına hazırladık. Erkekliğin Gölgesi Programı kapsamında, Serpil Sancar, Yıldırım Türker, Umut Tümay Arslan, Yeliz Kızılarslan, Aksu Bora, Elif Dumanlı, Tanıl Bora, Ali Erol, Cihan Hüroğlu, Fırat Söyle, Umut Güner, Berk İnan Berkant, Fatih Özgüven, Yaşar Çabuklu, Nevin Öztop’un Türkçe - Kürtçe sizlerle paylaşıyoruz. Bu söyleşi programı kapsamında söyleşilere katılan ve okuma atölyelerinde metinlerini tartıştığımız bütün yazarlarımıza Kaos GL Derneği ve Hevjin LGBTT Oluşumu olarak teşekkür ediyoruz. Heinrich Böll Derneğine teşekkür ederiz.