Haberler > Kaos Kültür Nisan ayı programı açıklandı

Kaos Kültür Nisan ayı programı açıklandı

3 Nisan 2017

Kaos Kültür Etkinlikleri Nisan ayı programı yayınlandı. Programdan katılmak istediğiniz etkinlikleri seçmenin tam zamanı!

4 Nisan
Gökkuşağı Aile Grubu Aylık Toplantısı
LGBTİ’lerin aileleri, her ayın ilk Salı günü buluşup kendi yaşadıkları süreçleri paylaşıyor. Toplantıya katılmak için 0537 4618808 numaralı Gökkuşağı Aile Hattı’nı arayabilirsiniz.
8-9 Nisan
LGBTİ İnsan Hakları verileri izleme ve değerlendirme toplantıları
Bu etkinlik Kaos GL ve Pembe Hayat Aktivistlerine yönelik, dışarıya kapalı bir etkinliktir
29 Nisan
Açılma Buluşması
Kaos GL, Pembe Hayat Dernekleri ve Gökkuşağı Aile Grubu ortaklığında yapılan açılma toplantıları devam ediyor. Katılmak için kkm@kaosgl.org adresine mail atınız.etkinlik 15 kişi ile sınırlıdır.  Etkinliğe katılım ücretsizdir.
30 Nisan
LGBTİ Ruh Sağlığı Atölyeleri
LGBTİ Ruh Sağlığı Atölyeleri, Türk Psikologlar Derneği LGBTİ Birimi ve Kaos GL Derneği işbirliği ile ruh sağlığı alanında çalışanlara yönelik, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ile ilgili başvurularda verebilecekleri hizmet ve uygulamalara yönelik gerçekleşiyor. Nisan ayı atölyesinde vaka çalışması yapılacak.  Kayıt için bilgi@psikolog.org.tr adresine niyet mektubu ve özgeçmiş yollayabilirsiniz
Kaos Kültür Etkinliklerinin aylık program akışına dair her türlü soru ve önerilerinizi kkm@kaosgl.org adresine e-posta yazabilirsiniz