Haberler > Kaos GL Derneği, Birleşik Krallık ve İngiltere’de lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks (LGBTİ) kişilere yönelik sosyal içerme politikalarına ilişkin bir bilgi notu yayımladı.

7 Aralık 2015

Kaos GL gönüllülerinden Sinem Seçil tarafından hazırlanan bilgi notu, 2010 yılından bu yana eşcinsel, biseksüel ve transların insan haklarının desteklenmesi ve cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği eşitliği için uygulanan kamu politikalarını özetliyor. Bunlar arasında eğitim, istihdam, sağlık, barınma alanlarındaki düzenlemeler ile nefret suçlarından koruma politikalarının altı çiziliyor.

Bilgi notunun PDF versiyonuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.