Haberler > Medya-İletişim Buluşmasında Bu Hafta: Güçlendiren Bir Hak Savunuculuğu

Medya-İletişim Buluşmasında Bu Hafta: Güçlendiren Bir Hak Savunuculuğu

4 Kasım 2013
Kültür Merkezimizde 23 Eylül’de başlayan Medya-İletişim Buluşmalarının bu haftaki konuğu, Gündem Çocuk Derneği’nden Ezgi Koman olacak.

Haberciliğin homofobi ve transfobiye karşı nasıl dönüştürülebileceğinin tartışıldığı buluşmalarda bu hafta, hak savunuculuğunun güçlendiren bir araç olarak nasıl kullanabileceği ele alınacak. Koman konuşmasında, Gündem Çocuk Derneği’ndeki deneyimleri üzerinden çocuk haberciliği, mağdur dilinin kırılması ve hak savunuculuğunun güçlendiren yönlerine değinecek.

İki haftada bir yapılan buluşmalarda şimdiye kadar medyanın ve LGBT’lerin birbirlerine nasıl yaklaştığı, eğitime ve sivil topluma odaklanıldı. Tartışmanın yanı sıra haber dağılımı yapılan buluşmalar habercilikle ilgilenen tüm homofobi ve transfobi karşıtlarının katılımına açık olarak gerçekleştiriliyor.

Nerede? Kaos Kültür Merkezi
Ne zaman? 4 Kasım Pazartesi, 18:30