Haberler > Kaos GL Dergileri Sosyal Hizmetler Konferansındaydı

Kaos GL Dergileri Sosyal Hizmetler Konferansındaydı

4 Ocak 2012
Çarşamba, 20 Nisan 2011

Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği tarafından organize edilen Sosyal Hizmetler “Nereden Nereye” isimli başlıklı konferans Ankara Üniversitesi ATAUM Merkezinde 15-16 Nisan tarihlerinde yapıldı.

Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümlerinin desteklediği konferansa çok sayıda sosyal hizmet uzmanı, akademisyeni ve öğrencisi katıldı.

Ankara Üniversitesi ATAUM Merkezinde 15-16 Nisan 2011 tarihlerinde yapılan konferans boyunca Kaos GL Derneği stant açtı. Stantta Kaos GL Dergileri ve Kaos GL Derneği yayınları sosyal hizmet çalışanları ve öğrencileriyle buluştu.